logo.jpg

Voksenmedlemskaber

Vi tilbyder flere former for medlemskab. De forskellige former for medlemskab af golfklubben er typisk differentieret på hvornår og på hvilke baner, du må spille, og indeholder ellers ret til fri benyttelse af alle øvrige faciliteter.

 

For alle medlemskaber gælder, at kontingentet løber fra 1/1 til 31/12. 

 

I 2015 betales ikke indskud ( normalt kr. 25.000) men kun indmeldelsesgebyr på kr. 5.000,-.

 

Eventuel udmeldelse eller skift af medlemskategori kan ske ved skriftlig henvendelse til sekretariatet senest 31/10.


Medlemskaber af Hørsholm Golfklub

 
 • Fuldtidsmedlemskab af 9-hullers banen -  kr. 6.990,- i kontingent 2015
  Medlemskabet for dig, der måske har begrænset tid til golf, og frit selv vil kunne vælge, hvilke tidspunkter, du gerne vil spille på.

  Med dette medlemskab kan du frit spille på den ugentlige 9-hullersbane alle dage året rundt, når du har spilletilladelse. Når der er turneringer på 18 hulsbanen, som du ønsker at deltage i, kan det ske mod betaling af mindre tillæg til turneringsgebyret. Du kan benytte driving range, par-3 bane og træningsfaciliteter, så meget du vil.
  Download information om dette medlemskab ved at klikke her
   
 • Hverdagsmedlem - kr. 8.950,- i kontingent 2015
  Medlemskabet for dig, der gerne vil spille meget golf, og har mulighed for at gøre det på hverdage og i begrænset omfang i week-enden.

  Download information om dette medlemskab her

   
 • Passiv medlemskab - kr.2.850,- i kontingent 2015
  Ethvert medlem af Hørsholm Golf har mulighed for at overgå til passivt medlemskab
  Download information om dette medlemskab her
   
 • Par 3 bane  / Pitch & Putt medlemskab - kr. 2.850,- i kontingent 2015
  Har du lyst til at spille og hygge dig kun på vores lille bane på alle tidspunkter i løbet af året, så er dette medlemskabet for dig. Det tager ca. 1 time at spille banen, og alle kan finde ud af det.
  Download information om dette medlemskab her
 • Træningsbanemedlemskab - kr. 490,- for 12 måneder
  Vil du gerne kunne benytte vores træningsfaciliteter året rundt uden at være medlem af golfklubben, måske fordi du allerede er medlem af en anden golfklub, så kan du med dette medlemskab få adgang til Danmarks måske bedste træningsfaciliteter året rundt og oven i købet få rabat på træningsbolde.
  Download information om dette medlemskab her
   
 • Firmaaftaler
  Kontakt sekretariatet og få et tilbud eller se på hjemmesiden under ”For Virksomheder”. 

.

Aktuelt

Prøv en Trackman lektion

Træningstilbud: 2 x 40 min. med Trackman og video - kun kr. 750,- Nu har du muligheden for, at få kickstartet sæsonen med dette træningstilbud fra Peter Jeppesen og Patrick Bach.

Netværk & Company Cup
B2B-aktiviteterne, herunder company cuppen er nu i gang. Vi mødes ca. hver 14. dag igennem sæsonen. Den 21. maj er der golftræning samt nogle spændende oplæg. 
Bliv Golfspiller på 2 dage
Program og datoer for vores populære GolfPas kurser ligger nu klar.
Golfhæftet Trophy d. 4. juli

Nordens største par Golftunering. Golfhäftet Trophy er en af de største og mest ansete amatør tuneringer med næsten 7.000 deltagere. Turneringen er en parturnering og spilleformen er greensome. Det bedste par i hver deltunering går videre til den endelige finale på Bro Hof Slot i Stockholm.

Træningsbanemedlemskab

Hvis du ikke er medlem af Hørsholm Golf men gerne vil benytte vores gode træningsfaciliteter og kunne købe træningsbolde til medlemspris, har du  mulighed for at tegne et Træningsbanemedlemskab.

 

 

Se hele nyhedsarkivet