logo.jpg

Faciliteter, træning & shop

For bookning af lektioner og kurser - klik her

 

Du kan læse om vores dejlige "store baner" og vores hyggelige par 3 bane under menupunktet Baner foroven. Du kan læse om restaurant og mødefaciliteter under menupunktet Om Hørsholm Golf foroven.
Derudover byder vi på Danmarks måske bedste træningsfaciliteter og et fantastisk trænerteam:

 

Hørsholm Golf Academy v) Anders Dahl Christiansen
Vores trænerteam og vores lækre træningsfaciliteter er den pefekte kombination til at lære golf og til at forbedre sin golf. Trænerteamet har erfaringen og dokumenterede evner til at lære den helt nye golfspiller at spille og at gøre selv topprofessionelle spillere endnu bedre. Læs om trænerne ved at klikke på "Mød trænerne" i menuen til venstre.

 

De lækre træningsfaciliteter består først og frememst af en helårsåben Driving range med 32 overdækkede udslagssteder, 40 udendørs udslagssteder med kunstgræs og mulighed for at slå fra naturligt græs. Om vinteren er den oplyst, og nogle udslagsbåse har varme. Driving rangen er åben for alle.

Klik her for at læse mere om priser mv.

 

Under Faciliteter kan du se, hvilke tilbud vi har i øjeblikket på både medlemskab og driving range - eller klik her.

 

Herudover har vi helt unikke faciliteter til at træne alle slag op til 100 m fra green på vores Short Game Academy med 3 greens, bunkers og mulighed for både at slå fra græs og måtter.

Klik her for at læse mere.

 

 

 

lerbaekgaard_logo.png

Vores restaurant og café, Restaurant Lerbækgaard, har til huse i vores hyggelige omdrejningspunkt, den stråtækte Lerbækgaard Læs mere ved at klikke her.. 

Møder og selskaber
Udover muligheden for at holde private selskaber mv. i restauranten, har vi et også et populært selvstændigt møde- og selskabslokale i den ene længe af Lerbækgaard.
Læs mere her..

 

 Aktuelt

Løvfaldsturnering - Gule ærter og citronfromage
Søndag den 26. oktober afholdes Løvfaldsturnering og efterfølgende klassisk efterårs middag med gule ærter og citronfromage.
Prøv Golf året ud - for under kr. 500
Er du ny i golf, kan du nu for blot kr. 490 spille golf i Hørsholm Golf i resten af 2014
2014 medlemskabstilbud
Se hvordan du kan blive medlem.
Træningsbanemedlemskab

Hvis du ikke er medlem af Hørsholm Golf men gerne vil benytte vores gode træningsfaciliteter og kunne købe træningsbolde til medlemspris, har du  mulighed for at tegne et Træningsbanemedlemskab.

 

 

Vil du prøve golf?
Vi har mulighederne.

Se hele nyhedsarkivet