logo.jpg

Medlemsfordele

Som medlem i Hørsholm golf har du en række medlemsfordele inkluderet i dit medlemskab.

Greenfeefordele

Som medlem i Hørsholm Golf har du forskellige muligheder for at få reduceret greenfee, når du spiller andre baner, ikke alene i Danmark, men også på  baner i udlandet.


Danmark:

  • Odense Eventyr Golf - der spilles til gæstetakst alle ugens dage
  • Stensballegaard- der spilles til gæstetakst alle ugens dage
  • Blokhus Golf klub - der spilles til gæstetakst alle ugens dage
  • Brundtland Golfcenter - der spilles til gæstetakst alle ugens dage
  • Royal Oak 50 % på greenfee 
  • Gudhjem New Course (Rø golfbane) - der spilles til gæstetakst alle ugens dage

Sverige:

  • St. Arilds Golfklubb - Medlemmer af Hørsholm har 50% rabat på greenfee alle dage. Banen er meget spændende og ligger smukt placeret ikke langt fra Kullen, Nord for Helsingborg. Læs mere på www.starild.se.
  • Woodlands Country Club - Medlemmer af Hørsholm kan spille mandag, tirsdag, onsdag og torsdag til SEK. 250,-. Læs om banen på www.woodlands.dk.


Tyskland

  • Schloss Lüdersburg - Medlemmer af Hørsholm Golf får 20% rabat på greenfee og 20% på hotelophold (std. hotel rate). Læs mere om på www.schloss-luedersburg.de


Frankrig:

  • 50% rabat på over 100 franske baner. Som medlem i Hørsholm kan du spille alle franske baner i NGF Le Club netværket til halv pris. Der er mange internationalt anerkendte baner i mellem. Se alle banerne på deres hjemmeside (klik her). 
Prisgaranti i shoppen

Proshoppen har en prisgaranti på alle varer. Såfremt du kan få en vare i en anden dansk butik til en lavere pris, matcher shoppen altid prisen. Dette gælder dog ikke, hvis varen er på udsalg eller tilbud i andre butikker.


Eksklusive medlemstilbud

Shoppen har i løbet af sæsonen helt særlige medlemstilbud på forskellige varer. Tilbuddene er kun for medlemmer, og giver således medlemmer af Hørsholm Golf en særlig fordel.


Se mere om shoppen...
Rabat via købekort til Restaurant Lerbækgaard

Hørsholm Golf’s medlemmer kan få op til 10% rabat på alt i restauranten ved oprettelse af købekort til kr. 1.000,-. Købekortet oprettes i restauranten. Skriv til post@lerbaekgaard.dk. Se mere på www.lerbaekgaard.dk


Vin-gaarden.dk - Kvalitetsvine til gode priser

Lerbækgaard har også en hjemmeside, hvor der kan kan købes vin til gode priser. 

Der er mulighed for at smage vinene til et godt måltid mad i Restauranten i sæsonen fra ca. 1. april til 1. november. Ved besøg på Restaurant Lerbækgaard har man mulighed for at købe vin med hjem til netpriser. 


www.vin-gaarden.dk vil der løbende være tiltag som for eksempel vinsmagning, hvor der også vil være lidt godt at spise fra det fantastiske italienske køkken. 
Golfrejser mv.

Med hjælp af vores samarbejdspartnere skaber vi både eksklusive og fordelagtige rejsemuligheder for vores medlemmer. Det gælder selvfølgelig især på golfrejser, ofte med trænerteamet, men også helt særlige rejser, såsom vin- og safarirejser mv. 

Vi har følgende samarbejdspartnere:


Profil Rejser

LoyalTeeClub har indgået aftale med Profil Rejser, der er specialister i at designe drømmerejser for dig, der gerne vil ud i verden og opleve autentiske kulturer, eksotiske strande og tage minderige oplevelser med hjem. Som en del af aftalen yder Profil Rejser tilskud til Hørsholm Golfklub, hver gang et af vores medlemmer booker rejse med dem.  Se mere om Profil Rejser her...


Krone Golf Tours

Krone Golf Tours er en af Hørsholms Golf's foretrukne rejsepartnere når det drejer sig om "ren" golfferie. Krone Golf Tours er en del af Skandinaviens største golfrejsebureau, Golf Plaisir, samme rejsekoncern som indeholder Falk Lauritsen og Apollo Rejser. Med 10 års erfaring er Krone Golf Tour landets mest seriøse golfrejsebureau. Vores trænings og matchture sammen med pro'erne arrangeres ofte i samarbejde med Krone Golf Tours. Se mere på deres hjemmeside...

.

Aktuelt

Helstegt pattegris og jazz

Sommer Grillbuffet. Helstegt pattegris & jazz fredag den 4. september fra kl. 18-21. Live Jazz musik fra orkestret Swing Team.

Succes med famliemedlemskab
Hørsholm Golf har succes med FamilieFredage og nyt familiemedlemskab.
Tegn medlemskab nu
Det kan betale sig at tegne medlemskab nu. Lige nu er der kampagne på medlemskab gældende for resten af 2015 og hele 2016. 
Greenfeetilbud: Fourball for kr. 999
Book 1 starttid / 4 personer for kun kr. 999,- samlet. Tilbuddet gælder på starttider fredage, lørdage og søndage fra kl. 13:00 og senere. Tilbuddet er gældende frem til og med lørdag d. 12. september.
Åben turnering: Lerbækgaard Pokalen 2015
Søndag d. 13. september afholdes årets turnering med det store præmiebord. Vind et golfophold til en værdi af kr. 5.000,-
Bliv Golfspiller på 2 dage
Se program og datoer for vores populære 2 dages GolfPas kurser.

Se hele nyhedsarkivet