logo.jpg

Hørsholm Golf Academy

Hørsholm Golf Academy har et topprofessionelt trænerteam og tilbyder golfinstruktion på højeste niveau for alle, lige fra den der prøver golf for første gang til Europatourspillere og andre med højt ambitionsiveau.

 

Trænertemaet består af: 

 

 

Peter Jeppesen

 

Peter Lindhardt Jeppesen 

A-Pro


Peter (f. 1967) gift med Anja og har 2 børn Marius på 1 år og Leonora på 4 år og bor i Rungsted.


Peter har haft en civil karriere inden han startede med golf, med uddannelser som værktøjsmager og maskiningeniør. Dog endte han med, at blive hotelchef for flere skihoteller i de franske alper, og var med til at starte højskolekurser op, med golf som hovedfag for Oure idrætshøjskole. 


I marts 2007, blev Peter uddannet som PGA Golf Professionel, i Søllerød golfklub. Herefter har han arbejdet som Head Pro i Helsinge Golfklub (nu Ree Golfklub) og Greve Golfklub. Gennem sin tid som træner, har Peter haft stor succes med træning af alle typer af golfspillere. Lige fra nybegynder til verdensstjerne. En succes der især skal findes i Peters engagement, i den enkelte spiller, og dennes ønske for golfen. 


Peters stræben efter konstant læring og udvikling, afspejler hans karriereplanlægning. Her ses mange forskellige kurser og træning, af de dygtigste coaches og professionelle fagfolk. Af et par kan nævnes; Mac O Grady, m.o.r.a.d. golf, videnskaben om golfsvinget. Gregor Jamieson svinganalyse, indspil og putting,  Andrew Nicholson, sving teori for juniorer. Gary Wiren, The succes triangle for golf. Aim-point putte system. Autoriseret club maker and club fitter fra Golfsmith, samt autoriseret club fitter for, Mizuno, Callaway, Wilson, Titleist. Dertil er Peter uddannet NLP & hypnose coach.

Trænerfilosofi


”Alle kan blive gode til golf, det er kun et spørgsmål om vilje”. 

Med det mener jeg, at blive en bedre golfspiller, ikke udelukkende handler om talent. Derimod er hårdt arbejde og dygtig vejledning, to ligeså vigtige faktorer for at blive en bedre golf spiller. 


At vove er at miste fodfæstet et kort øjeblik. Ikke at vove er at miste sig selv.

Søren Kirkegaard 1849


 

Patrick_Bach_Jensen.jpg

 

Patrick Bach Jensen
Patrick er fra 1988 og præsenterer sig således:

 

Jeg blev tilfældigt introduceret for golf som 11 årig. Senere blev jeg Danmarks bedste junior spiller og fik dermed debut på landsholdet. Siden hen blev jeg professionel, hvor jeg i en årrække har spillet i både ind- og udland.

Jeg har ved siden af min egen spillerkarriere undervist i en del år, hvor jeg bl.a. har haft ansvaret for den daglige træning i Vejle Fjord Golfklub, undervist på diverse golfrejser, samt assisteret for bl.a. Peter Thomsen. Desuden har jeg også arbejdet som clubfitter for Nickent Golf, som er kendt for at have de bedste hybrid køller på markedet.

Golf har altid været min store passion og da jeg langsomt fandt ud af at det professionelle liv som spiller ikke var noget for mig, var det oplagt at blive golftræner. Jeg har i min tid som professionel, selv haft fornøjelsen af at have arbejdet sammen med nogle af verdens bedste trænere. Tilsammen har de givet mig erfaringer og redskaber som jeg ikke vil være foruden.

Min filosofi
Gary Player sagde en gang ’’the harder you work, the luckier you get’’. Jeg mener at vi alle besidder redskaberne til at blive en bedre golfspiller, samtidig er vi alle forskellige, med forskellige behov for at nå vores mål. Min overbevisning er, at med flid og hårdt arbejde er alt muligt.

Som udgangspunkt er der nogle pricipper i et golfsving, som bør overholdes for, at vi kommer til at slå gode slag. Men måden vi arbejder på og når disse mål, er efter min erfaring meget individuel. Jeg vil bestræbe mig på at gøre hver træningstime med mig, så lærerig og interessant som overhovedet muligt. Jeg glæder mig til at se jer på træningsbanen.

 

Patrick tog i 2014 følgende ekstra uddannelser:

Jim McLean Instructor

Golf BioDynamics Instructor

TPI Level 1 og 2

 


 

Aktuelt

Golfrejse til Abu Dhabi
Tag med Iben Tinning i en uge til Abu Dhabi. Du kan rejse enten den 9.-17. Marts eller 16.-23. Marts.
Vinter greens

Fra d. 24 december vil der være vinter greens.

 

Iben Tinning og Hørsholm Golf indgår samarbejdsaftale
Spændende nyt på trænerfronten i Hørsholm Golf
Vintergreenfee
På grund af meget fugt på banerne betales reduceret greenfee.
Buggy forbud
På grund af meget fugt på banerne, indføres Buggy forbud fra fredag den 17. oktober. Der må fortsat benyttes trolley.

Se hele nyhedsarkivet