logo.jpg

Hørsholm Golf Academy

Hørsholm Golf Academy har et topprofessionelt trænerteam og tilbyder golfinstruktion på højeste niveau for alle, lige fra den der prøver golf for første gang til europatour spillere og andre med højt ambitionsiveau. 


Trænertemaet består af: 

Peter Jeppesen

Patrick Bach Ottosen

Iben Tining


Peter Lindhardt Jeppesen - kan kontaktes på academy@hoersholm-golf.dk

A-Pro

Peter (f. 1967) gift med Anja og har 2 børn Marius på 1 år og Leonora på 4 år og bor i Rungsted.

Peter har haft en civil karriere inden han startede med golf, med uddannelser som værktøjsmager og maskiningeniør. Dog endte han med, at blive hotelchef for flere skihoteller i de franske alper, og var med til at starte højskolekurser op, med golf som hovedfag for Oure idrætshøjskole. 

I marts 2007, blev Peter uddannet som PGA Golf Professionel, i Søllerød golfklub. Herefter har han arbejdet som Head Pro i Helsinge Golfklub (nu Ree Golfklub) og Greve Golfklub. Gennem sin tid som træner, har Peter haft stor succes med træning af alle typer af golfspillere. Lige fra nybegynder til verdensstjerne. En succes der især skal findes i Peters engagement, i den enkelte spiller, og dennes ønske for golfen. 

Peters stræben efter konstant læring og udvikling, afspejler hans karriereplanlægning. Her ses mange forskellige kurser og træning, af de dygtigste coaches og professionelle fagfolk. Af et par kan nævnes; Mac O Grady, m.o.r.a.d. golf, videnskaben om golfsvinget. Gregor Jamieson svinganalyse, indspil og putting,  Andrew Nicholson, sving teori for juniorer. Gary Wiren, The succes triangle for golf. Aim-point putte system. Autoriseret club maker and club fitter fra Golfsmith, samt autoriseret club fitter for, Mizuno, Callaway, Wilson, Titleist. Dertil er Peter uddannet NLP & hypnose coach.

Trænerfilosofi

”Alle kan blive gode til golf, det er kun et spørgsmål om vilje”. 

Med det mener jeg, at blive en bedre golfspiller, ikke udelukkende handler om talent. Derimod er hårdt arbejde og dygtig vejledning, to ligeså vigtige faktorer for at blive en bedre golf spiller. 


At vove er at miste fodfæstet et kort øjeblik. Ikke at vove er at miste sig selv.

Søren Kirkegaard 1849

Patrick Bach Ottosen - kan kontaktes på pbj@hoersholm-golf.dk

Patrick er fra 1988 og præsenterer sig således: Jeg blev tilfældigt introduceret for golf som 11 årig. Senere blev jeg Danmarks bedste junior spiller og fik dermed debut på landsholdet. Siden hen blev jeg professionel, hvor jeg i en årrække har spillet i både ind- og udland. 


Jeg har ved siden af min egen spillerkarriere undervist i en del år, hvor jeg bl.a. har haft ansvaret for den daglige træning i Vejle Fjord Golfklub, undervist på diverse golfrejser, samt assisteret for bl.a. Peter Thomsen. Desuden har jeg også arbejdet som clubfitter for Nickent Golf, som er kendt for at have de bedste hybrid køller på markedet.


Golf har altid været min store passion og da jeg langsomt fandt ud af at det professionelle liv som spiller ikke var noget for mig, var det oplagt at blive golftræner. Jeg har i min tid som professionel, selv haft fornøjelsen af at have arbejdet sammen med nogle af verdens bedste trænere. Tilsammen har de givet mig erfaringer og redskaber som jeg ikke vil være foruden.


Min filosofi

Gary Player sagde en gang ’’the harder you work, the luckier you get’’. Jeg mener at vi alle besidder redskaberne til at blive en bedre golfspiller, samtidig er vi alle forskellige, med forskellige behov for at nå vores mål. Min overbevisning er, at med flid og hårdt arbejde er alt muligt.

Som udgangspunkt er der nogle pricipper i et golfsving, som bør overholdes for, at vi kommer til at slå gode slag. Men måden vi arbejder på og når disse mål, er efter min erfaring meget individuel. Jeg vil bestræbe mig på at gøre hver træningstime med mig, så lærerig og interessant som overhovedet muligt. Jeg glæder mig til at se jer på træningsbanen.


Patrick tog i 2014 følgende ekstra uddannelser:

Jim McLean Instructor

Golf BioDynamics Instructor

TPI Level 1 og 2

Iben Tinning - kan kontaktes på iben@ibentinning.dk

Iben er medlem af PGA of Denmark samt uddannet kognitiv coach og har arbejdet som performance coach siden 2009 med professionelle og amatørgolfspillere lige fra europatour spillere til helt almindelige golf spillere. 


Efter at have spillet 14 år som Playing Pro på Ladies European Tour og LPGA Tour i USA er det nu tid at gøre noget for andre i golfsporten. Iben ønsker derfor at bruge sine erfaringer fra bl.a. sine seks sejre på Ladies European Tour og de 58 top 10-placeringer til Performance Coaching og elite spillersupport. 


Iben har også en mission for kvindegolf, og ønsker at bruge sine Order of Merit på Ladies European Tour og erfaringerne fra det europæiske Solheim Cup hold til at hjælpe unge kvindelige stjerner på vej. 

Se Ibens hjemmeside www.ibentinning.dk


Aktuelt

Banen lukket frem til mandag 30. November

Banerne er lukket frem til med mandag d.30 november hvor der vurderes igen om dele af banerne kan åbnes.

 Dette skyldes den store mængde vand efter snefaldet og den nedbør som er kommet. Vejr udsigten lover byger henover weekenden og således forsinker afvandingen af banerne.

Driving rangen er åben!

Vinterregler, oplæg og lejeforbedring.
Fra og med mandag den 2. november 2015, skal der spilles med lejeforbedring ved spil i Hørsholm Golf og kørsel med Buggy er forbudt. 
Tegn en 6 mds vinterspilleret
Hørsholm Golf's baner er sædvanligvis åbne for spil til sommergreens vinteren igennem. 
Succes med famliemedlemskab
Hørsholm Golf har succes med FamilieFredage og nyt familiemedlemskab.
Tegn medlemskab nu
Det kan betale sig at tegne medlemskab nu. Lige nu er der kampagne på medlemskab gældende for resten af 2015 og hele 2016. 
Træningsbanemedlemskab

Benyt vores gode træningsfaciliteter og køb træningsbolde til medlemspris - tegn et træningsbanemedlemskab.

Se hele nyhedsarkivet