logo.jpg

Træning for begyndere

Hørsholm Golf Academy v. Anders Dahl Christiansen kan varetage undervisning af alle lige fra Europa Tour spillere til begyndere og lad os slå det fast "med syvtommersøm": trænerteamet elsker at undervise nye golfspillere, der kan blive ligså bidt af sporten, som vi selv er det.

 

Kunne du tænke dig at høre nærmere om de forskellige muligheder for begyndere, så kontakt post@hoersholm-golf.dk eller ring til shoppen på tlf.: +45 4576 5150.

 

Vi tilbyder både individuel undervisning, begynder-kurser og golfkørekort, som det er muligt, at læse mere om nedenfor. I løbet af 2013 starter vi et helt særligt forløb (Golf Pas), der kan gøre en nybegynder fuldt spilleklar til den store bane på 2 dage.

 

Kontakt post@hoersholm-golf.dk for at høre mere om de unikke nye Golf Pas Kurser.

 

Kurser og andre muligheder-

 

Se mere nedenfor samt på siden om GolfPas HER 

 

Vil man gerne lidt videre med sin golf og man stadig føler sig ny i sporten, så henvend dig i vores reception for at høre mere om mulighederne for diverse tiltag.

 

Er du helt ny i sporten og stort set ikke har spillet før kan vi anbefale dig vores "Golf på prøve medlemsskaber", som giver dig mulighed for at spille i en måned for at finde ud af, om golf er noget for dig. Læs mere om "Golf på prøve" HER

 

 

-----

 

Kontakt os endeligt for mere info angående diverse undervisningstilbud og se mere under aktuelle kurser i menuen til venstre.
 

Aktuelt

Golfrejse til Abu Dhabi
Tag med Iben Tinning i en uge til Abu Dhabi. Du kan rejse enten den 9.-17. Marts eller 16.-23. Marts.
Vinter greens

Fra d. 24 december vil der være vinter greens.

 

Iben Tinning og Hørsholm Golf indgår samarbejdsaftale
Spændende nyt på trænerfronten i Hørsholm Golf
Vintergreenfee
På grund af meget fugt på banerne betales reduceret greenfee.
Buggy forbud
På grund af meget fugt på banerne, indføres Buggy forbud fra fredag den 17. oktober. Der må fortsat benyttes trolley.

Se hele nyhedsarkivet