logo.jpg

Træning for begyndere

Hørsholm Golf Academy v. Anders Dahl Christiansen kan varetage undervisning af alle lige fra Europa Tour spillere til begyndere og lad os slå det fast "med syvtommersøm": trænerteamet elsker at undervise nye golfspillere, der kan blive ligså bidt af sporten, som vi selv er det.

 

Kunne du tænke dig at høre nærmere om de forskellige muligheder for begyndere, så kontakt post@hoersholm-golf.dk eller ring til shoppen på tlf.: +45 4576 5150.

 

Vi tilbyder både individuel undervisning, begynder-kurser og golfkørekort, som det er muligt, at læse mere om nedenfor. I løbet af 2013 starter vi et helt særligt forløb (Golf Pas), der kan gøre en nybegynder fuldt spilleklar til den store bane på 2 dage.

 

Kontakt post@hoersholm-golf.dk for at høre mere om de unikke nye Golf Pas Kurser.

 

Kurser og andre muligheder-

 

Se mere nedenfor samt på siden om GolfPas HER 

 

Vil man gerne lidt videre med sin golf og man stadig føler sig ny i sporten, så henvend dig i vores reception for at høre mere om mulighederne for diverse tiltag.

 

Er du helt ny i sporten og stort set ikke har spillet før kan vi anbefale dig vores "Golf på prøve medlemsskaber", som giver dig mulighed for at spille i en måned for at finde ud af, om golf er noget for dig. Læs mere om "Golf på prøve" HER

 

 

-----

 

Kontakt os endeligt for mere info angående diverse undervisningstilbud og se mere under aktuelle kurser i menuen til venstre.
 

Aktuelt

Løvfaldsturnering - Gule ærter og citronfromage
Søndag den 26. oktober afholdes Løvfaldsturnering og efterfølgende klassisk efterårs middag med gule ærter og citronfromage.
Prøv Golf året ud - for under kr. 500
Er du ny i golf, kan du nu for blot kr. 490 spille golf i Hørsholm Golf i resten af 2014
2014 medlemskabstilbud
Se hvordan du kan blive medlem.
Træningsbanemedlemskab

Hvis du ikke er medlem af Hørsholm Golf men gerne vil benytte vores gode træningsfaciliteter og kunne købe træningsbolde til medlemspris, har du  mulighed for at tegne et Træningsbanemedlemskab.

 

 

Vil du prøve golf?
Vi har mulighederne.

Se hele nyhedsarkivet